FUTBOL PRIMERA CATALANA

El Mollerussa tanca el curs amb golejada

Els del Pla d’Urgell acaben la temporada en cinquena posició || Els de Turull van derrotar un feble Júpiter

Un jugador del Mollerussa intenta controlar una pilota alta davant d’un rival del Júpiter.JOAN GÓMEZ

El Mollerussa va tancar ahir la temporada amb una golejada al Júpiter (6-1). Els del Pla d’Urgell, que van ascendir la temporada passada a Primera Catalana, acaben cinquens després d’una espectacular arrancada de temporada, amb set victòries consecutives i catorze jornades sense perdre.

Al partit d’ahir els de Mollerussa no van trobar rival a la gespa i van dominar l’encontre de principi a fi. Els del Pla d’Urgell ja van avisar de les seues intencions al minut 11, amb una bona jugada de Grau, que va cedir la pilota a la frontal d’àrea per a Ricard Cervelló, que va enviar el cuir lleugerament per sobre de la porteria amb un potent xut. Al minut 19, tanmateix, Cervelló no va tornar a perdonar i va avançar el Mollerussa amb un cop de cap després d’una centrada de Raya.

El primer gol no va fer reaccionar el Júpiter i el Mollerussa va seguir sent molt superior. D’aquesta forma el segon gol no va tardar a arribar. Al minut 37, Salvador Tàpies va posar el 2-0 al marcador amb una rematada de cap després d’un córner. Abans del descans, el Mollerussa encara va tenir temps de marcar un altre gol, aquesta vegada d’Eduardo Raya que, també de cap, va enviar la pilota al fons de la xarxa després d’una sacada de falta d’Eduard Barón. Després del pas pels vestidors, el guió del duel no va canviar i el Mollerussa va mantenir el domini. D’aquesta forma, al minut 69, Raya va completar el seu doblet col·locant el 4-0 després d’una centrada de Cervelló. El 5-0 va arribar al 78 per mitjà d’Àlex Guàrdia, que va aprofitar una passada en profunditat de l’ahir omnipresent Raya. El Júpiter va retallar distàncies per mitjà de Joan Corominas al 81, tot i que el Mollerussa va respondre amb el 6-1 definitiu, obra d’Albert Delgado en una jugada confusa dins de l’àrea.

Turull: “Hem completat una temporada excel·lent” L’entrenador del Mollerussa, Josep Maria Turull, es va mostrar molt satisfet amb el rendiment dels jugadors després del partit d’ahir. “Ha estat una temporada molt complicada, vam començar molt aviat amb un equip amb una mitjana d’edat molt jove”, va explicar el tècnic. “Hem acabat en una excel·lent cinquena posició i hem sabut competir molt bé”, va afegir. Quant al matx d’ahir, Turull va declarar que la clau va ser “la major concentració i intensitat” dels jugadors. “Hem fet un partit excel·lent, sentenciant abans del descans amb el 3-0”, va explicar en aquest sentit el tècnic del Mollerussa.