El Vila-sana acaba la temporada sisè després de caure contra el Gijón

Les asturianes, terceres, van ser superiors

Victòria Porta controla una pilota davant d’una jugadora del Gijón.

Victòria Porta controla una pilota davant d’una jugadora del Gijón.JOAN GÓMEZ

El Vila-sana va posar ahir punt final a la temporada amb una derrota contra el Gijón, el tercer classificat (2-6). Les del Pla d’Urgell, per la seua part, acaben el curs a la sisena posició. El Gijón es va mostrar superior ahir a Vila-sana i es va avançar quan no havia passat ni un minut a través de Julieta Fernández. Les asturianes van continuar sent superiors a les lleidatanes després del gol, però el Vila-sana va aconseguir resistir. Tot i així, al minut 18, Sara Roces va augmentar l’avantatge per al Gijón amb el 0-2, que encara creixeria a 0-3 abans del descans amb un gol de María Sanjurjo el 23. Després del pas per vestidors el Vila-sana es va despertar i va retallar distàncies per mitjà de la seua màxima golejadora, Victòria Porta, que va col·locar l’1-3 en el marcador amb una falta directa. Tot i això, Sanjurjo va tornar a aparèixer al cap de dos minuts per tornar a separar les visitants (1-4). El cop no va enfonsar el Vila-sana, que va respondre amb el 2-4 pràcticament a la jugada següent, a través de Maria Porta. Malgrat això, la reacció del Vila-sana va acabar aquí. Marta González i Julieta Fernández van anotar llavors dos gols més per les visitants, i van deixar el resultat en 2-6 al final del duel. El tècnic del Vila-sana, Jordi Capdevila, va valorar la temporada com a “molt bona” tot i la derrota final. “Hem evolucionat moltíssim aquesta temporada i hem estat en la lluita per les quatre primeres posicions fins al final”, va explicar Capdevila.