SEGRE

DEPORTES

“Estic bé, perdre en aquest club és dur”

Ernesto Valverde. Diu sentir-se amb forces i recorda que les expectatives altes “les hem generat nosaltres”

Ernesto Valverde, durant la roda de premsa d’ahir, prèvia al partit amb l’Osca.

Ernesto Valverde, durant la roda de premsa d’ahir, prèvia al partit amb l’Osca.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ernesto Valverde va assegurar sentir-se amb forces per seguir, malgrat la nova decepció, i es va negar a respondre si considerava que aquesta derrota li esgotava el crèdit. “Jo estic bé, els entrenadors sempre volem una revenja quan perds. Perdre en aquest club és dur per a l’entrenador. Perquè sempre t’equivoques, no saps en què, però t’equivoques. S’ha d’assumir”, va explicar a la sala de premsa.

“Em trobo bé –va insistir–. Quan guanyes estàs més content. Hem tornat a perdre, però va ser diferent del que va passar fa quinze dies. Fa un mes celebràvem un títol i teníem la possibilitat de guanyar-ne dos més. Tots hauríem firmat arribar al maig en aquestes condicions. Ens hem quedat al camí en dos de les opcions que teníem. Però si em donen a escollir, prefereixo caure a la final que a quarts; prefereixo caure a les semifinals de la Champions que a la fase de grups... Sí que hi havia unes expectatives altes, però eren les que ens havíem generat nosaltres”, va recordar. “Ara tenim males sensacions, no cal que ens enganyem... Toca aguantar l’estrebada”, va valorar.

El president del Barça reitera la seua defensa de l’entrenador i anuncia que “hi haurà baixes” a l’equip

Del partit va comentar que “ha estat estrany, ens han castigat quan han arribat a la porteria, han estat molt encertats. Al primer gol ens hem desajustat molt, no hem estat llestos i el segon ha estat una contra. Ja sabíem que el València és un equip que fa bé les contres. A la segona part ens hem bolcat, però ens ha costat concretar. Dominàvem, però ens ha faltat agudesa”, va explicar.

Va elogiar també l’esforç que van fer els jugadors. “Ens hem buidat, els jugadors s’han buidat al camp. Mai han donat el partit per perdut. Sabíem que un gol ens hi tornava a ficar, però ha arribat més tard del que esperàvem i ja no hem pogut marcar el segon”, va explicar el tècnic.

Va negar també que la pressió per aconseguir el triplet els hagi perjudicat. “No ens ha afectat aquesta pressió. Hi ha exigència per guanyar títols, el club vol títols i ho hem intentat.” Després de l’encontre, el president del Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va tornar a defensar Valverde i va anunciar que “hi haurà baixes”. Va explicar que l’entrenador “no en té la culpa”, va recordar que “té contracte en vigor” i del partit va comentar que “a la segona part hem tingut moltes oportunitats, encara que el que compta és el gol”.

Va llançar un missatge a la plantilla: “Hi haurà algunes baixes, no és el moment d’explicar què passarà, però hi haurà novetats”, va dir.

tracking