BÀSQUET COPA CATALUNYA

L'Alpicat cau eliminat

Perd a la pista del Roser, on havia de remuntar cinc punts per classificar-se per a la Final Four || Va anar a remolc del rival des dels primers compassos

Albert Vallverdú, durant el partit d’anada, va anotar 10 punts al de tornada.

Albert Vallverdú, durant el partit d’anada, va anotar 10 punts al de tornada.SEGRE

El CB Alpicat no anirà a la Final Four de la Copa Catalunya després de caure ahir a la pista del Roser (78-63), en un duel en què estava obligat a remuntar els cinc punts de marge que els barcelonins van aconseguir a l’anada (66-71). L’equip de Joan Isart va anar sempre a remolc del rival i no el va inquietar en cap moment.

El Roser va començar molt fort i als cinc minuts ja dominava per 14-2, i els lleidatans eren incapaços d’anotar d’una altra forma que no fos des de la línia de tirs lliures. D’aquesta forma, el conjunt local se’n va anar al final del primer quart amb un avantatge de 20-7. Un cop duríssim per a les aspiracions dels lleidatans. Tot just va poder reaccionar l’Alpicat al segon quart, amb el Roser assolint una màxima renda de 23 punts (32-9). Finalment es va ficar al matx el conjunt lleidatà, encara que l’únic que va poder fer va ser maquillar el resultat abans d’arribar al descans (40-27).

Després del pas pels vestidors, l’Alpicat va sortir molt més concentrat i va arribar a situar-se a 10 punts (44-34). Però va ser un miratge. El Roser va tornar a posar la directa i va deixar l’eliminatòria sentenciada abans d’entrar en els últims deu minuts de l’encontre (63-39). Sense gairebé opcions, l’Alpicat va tirar d’orgull a l’últim parcial i va anar retallant diferències a poc a poc, encara que la victòria per al conjunt barceloní mai va córrer perill. Finalment, els lleidatans van caure per 15 punts de diferència, quan havien de remuntar un marge de 5. El Roser va passar a una Final Four de la Copa Catalunya en què també hi haurà el Maristes Ademar, després d’eliminar el Lliçà d’Amunt. Avui es decidiran els altres dos equips.