L'Alpicat cau a Tordera i es complica l'ascens

Perden el liderat i afronten ara l’última jornada sense dependre de si mateixos

Una acció del partit d’ahir entre el Tordera i el Lleida.Net Alpicat.

Una acció del partit d’ahir entre el Tordera i el Lleida.Net Alpicat.HC ALPICAT

L’Alpicat es va deixar ahir a Tordera bona part de les opcions d’ascens a l’OK Lliga. Va perdre per 6-5, amb la qual cosa encadenava la tercera derrota, que va pagar a un alt preu. Va perdre el liderat i ja no depèn de si mateix en l’última jornada, en la qual rebrà el Vilanova.

“Sincerament, ho tenim molt complicat”, reconeixia al final del partit el tècnic de l’Alpicat, Xavi Roy, que creu que “hem arribat cansats a aquest tram final de Lliga. Havíem de guanyar aquests dos últims partits i avui no ho hem fet”, afegia. L’entrepussada la van aprofitar Palafrugell i Taradell, que van derrotar Sant Feliu (4-1) i Arenys (6-5), amb la qual cosa són ells els que ara ocupen les dos posicions d’ascens. Per pujar, els lleidatans han de guanyar el Vilanova i esperar que Palafrugell o Taradell no guanyin a les pistes del Vilafranca i del Liceo B. En té prou que falli un, sempre que l’Alpicat guanyi.

El partit no va començar bé per a l’Alpicat, que als quatre minuts ja perdia per 1-0. Ràpidament va empatar Eduard Piñol, però Roura va tornar a avançar el Tordera. Els lleidatans van capgirar el marcador, es van avançar 2-4, però van cometre errors que van propiciar contres letals que van permetre a l’equip local situar-se 5-4. A menys de dos minuts per al final, Joan Ramon Serret va fer el 5-5, però a falta de 45 segons va arribar el definitiu i decebedor 6-5.