FUTBOL COPA CATALUNYA FEMENINA

Nova ronda per a l'AEM

Les lleidatanes eliminen el Riudoms i s’enfrontaran a la tercera eliminatòria al Manu Lanzarote o l’Igualada || Judit Briansó va marcar l’únic gol del partit

Una jugada del partit d’ahir de Copa Catalunya entre l’AEM i el Riudoms.

Una jugada del partit d’ahir de Copa Catalunya entre l’AEM i el Riudoms.SEGRE

L’AEM va superar ahir el Riudoms (0-1) i es va classificar per a la tercera ronda de la Copa Catalunya femenina. Les lleidatanes es van desfer del botxí del Verdú a la primera eliminatòria gràcies a un gol al minut 36 de Judit Briansó. El Pardinyes també va quedar eliminat a l’anterior ronda al caure contra el Sant Gabriel. El Riudoms, acabat d’ascendir a Preferent, era a priori un equip assequible per a l’AEM, que jugarà la temporada vinent a Primera B. Malgrat tot, les locals van sortir molt més motivades i van prendre el comandament del partit. De fet, les primeres ocasions van ser per a les tarragonines, tot i que tampoc van posar en excessius problemes la portera Subies. Amb el pas dels minuts, tanmateix, la lògica va anar imposant-se i l’AEM va anar apropiant-se el duel.

Judit Briansó va donar el primer avís per part de l’AEM amb una rematada de cap després de córner que va impactar al travesser. Poc després, al minut 36, la mateixa Briansó no va perdonar i va marcar l’únic gol de l’encontre després d’una bona assistència de Natàlia. A partir del gol, la superioritat de l’AEM va anar evidenciant-se cada vegada més i al Riudoms no li va quedar més remei que tancar-se a darrere a l’espera d’aprofitar algun contraatac.

A la represa, l’AEM va disposar d’algunes ocasions, la més clara un xut de Natàlia que va impactar al travesser. El Riudoms també ho va intentar amb algun tímid intent de sortir al contraatac. Malgrat tot, el marcador ja no es va tornar a moure i l’AEM va aconseguir el pas a la següent ronda. D’aquesta forma, les lleidatanes s’enfrontaran el cap de setmana que ve com a visitants al guanyador de l’eliminatòria entre el Manu Lanzarote de Terrassa i l’Igualada, que es juga avui (12.30).