El Balaguer, amb la ment a Segona

El Balaguer, ja descendit, va jugar sense tensió i va pagar cars els errors || El balanç dels de la Noguera ha estat de 4 victòries, 7 empats i 23 derrotes

Un jugador del Balaguer controla la pilota en una acció del partit.

Un jugador del Balaguer controla la pilota en una acció del partit.ÁREA 11

Clara derrota del Balaguer a l’últim encontre de la temporada contra un Vista Alegre superior (3-0). Els de la comarca de la Noguera, ja amb el descens consumat des de feia diverses jornades, van jugar sense cap tensió i van acabar pagant cars els errors defensius (3-0).

Des del principi, els locals van controlar la pilota davant d’un rival que va apostar per un futbol defensiu i al contraatac com la seua millor arma. En la primera ocasió clara del conjunt local, al minut 10, va arribar el primer gol del duel (1-0). El tècnic del Balaguer, José Gil, va ordenar buscar més la porteria local, però els blaus es van mantenir ferms en defensa i amb prou feines van donar opcions a un Balaguer que ho va intentar de totes les maneres però sense encert, i es va arribar al descans 1-0.

Després del pas pels vestidors es va veure un Balaguer valent a la recerca de l’empat. Però no va tardar a arribar un nou cop per als visitants, que van encaixar una segona diana que semblava definitiva per al desenllaç final (2-0). Amb un còmode avantatge en el marcador, el Vista Alegre va afluixar el ritme i es va dedicar a tenir la pilota davant d’un rival que no va donar mostres de reaccionar per aconseguir un gol que li permetés pensar a puntuar. Van transcórrer els minuts sense que passés res fins que va arribar el tercer gol local, en un nou error de la defensa dels de la Noguera. Un gol que sentenciava l’encontre a favor del Vista Alegre.

Al finalitzar el duel, el tècnic del Balaguer, José Gil, va assenyalar que “no ha estat un partit bo per la nostra part però estic content amb l’esforç dels meus. Hem pagat car els errors defensius”. “El Vista Alegre ha estat més encertat en atac que nosaltres i d’aquí el resultat final a Can Vinader”, va afegir .