El Balàfia acaba la temporada amb golejada a casa

Un jugador del Balàfia avança amb la pilota davant de la pressió d’un rival.

Un jugador del Balàfia avança amb la pilota davant de la pressió d’un rival.CARLES MIRANDA

El Balàfia va acabar la temporada amb golejada al Guissona (6-3), que va millorar a la segona meitat, però que va començar avançant-se als primers minuts (0-1, 2’). Va ser en aquell moment en què Badia començaria el recital amb quatre gols a la primera mitja hora (4-1, 26’), però el Guissona va dir-hi la seua abans del descans amb dos gols (4-3, 44’). A la segona meitat, el Guissona va començar a jugar més fluid, creant ocasions de perill, però Admella va ser excepcional. Baiget va er el cinquè al cap de pocs minuts (5-3, 53’) i Badia va sentenciar amb el seu repòquer particular, i es va donar a l’afició local l’última victòria del curs (6-3, 88’).