BÀSQUET LLIGA ACB

El Barcelona acaba segon i jugarà els 'play-offs' amb el Joventut

Kyle Singler intenta anotar davant del pivot lleidatà Pierre Oriola.

Kyle Singler intenta anotar davant del pivot lleidatà Pierre Oriola.EFE

El Barça va acabar segon la fase regular de la Lliga ACB al guanyar a la pista de l’Obradoiro per 63-83 i aprofitar l’entrepussada del Baskonia a València. L’Obradoiro va vorejar la perfecció al primer quart. Però l’alegria li va durar set minuts, el que va tardar Pesic a demanar temps (20-10). L’aturada va reactivar els blaugranes, que van guanyar en intensitat defensiva i van millorar en atac. Amb un parcial 2-12 van tornar la igualtat a l’electrònic (22-22). El setè triple de l’Obradoiro, d’Obst, li va permetre agafar de nou el comandament, tot i que el Barça, liderat per Hanga, ja no va afluixar (36-35). El tercer quart va acabar sent decisiu per al triomf blaugrana. L’Obradoiro es va encallar en atac i el rival va posar la sisena. Va tenir una temptativa de reacció el conjunt de Santiago a l’inici de l’últim quart (52-57), però el Barça, sabent el resultat del Baskonia a València, va pressionar per sentenciar el xoc a falta de 5 minuts, amb un nou triple de Heurtel.