El Pinyana venç i s'assegura la quarta posició

Una jugador del Pinyana intenta recuperar la pilota en una acció defensiva del partit d’ahir.CARLES MIRANDA

L’Sporting Pinyana va tancar la temporada amb una victòria al camp del Benavent (1-2), cosa que li permet finalitzar la competició a la quarta plaça de la classificació, amb 61 punts.

El Benavent, per la seua banda, finalitza la Lliga a la setena posició. L’equip local va ser el que va inaugurar el marcador, gràcies a un gol d’Héctor al minut 38.

Al descans es va arribar amb aquest avantatge mínim per a l’equip local (1-0). El Pinyana va remuntar a la segona part. Gili va marcar l’empat al minut 61 (1-1) i quan ja semblava que aquest seria el resultat definitiu, Perpiñà va establir l’1-2 final.