SEGRE

CICLISME INSTAL·LACIONS

Quants costa condicionar la pista al velòdrom de Lleida?

Tècnics municipals treballen des de fa setmanes en el projecte, que contempla dos actuacions || Encara en fase d’estudi, la prioritat és la tanca perimetral i després la pavimentació

La imatge, presa ahir, mostra el gran deteriorament del paviment de la pista del velòdrom del Camp d’Esports.

La imatge, presa ahir, mostra el gran deteriorament del paviment de la pista del velòdrom del Camp d’Esports.MARIONA KISKERI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Condicionar i posar tanques al velòdrom del Camp d’Esports té un cost aproximat d’uns 50.000 euros. Aquest és el projecte de millora de la instal·lació sobre el qual treballa des de fa setmanes l’equip de tècnics municipals davant del deteriorament que ha patit el recinte en els últims anys com a conseqüència principalment d’actes de vandalisme i botellón. El projecte està en fase d’anàlisi per veure la disponibilitat pressupostària, però sense estar tancat encara.

Les obres consistirien, d’una banda, en una tanca perimetral al recinte mitjançant una tanca de seguretat d’acer galvanitzat de dos metres d’alt amb una porta d’accés amb tancament de quatre metres d’amplitud. El cost previst d’aquesta reforma és d’uns 15.000 euros, als quals cal afegir l’IVA.

Albert Masana va ser subcampió en elit i Modest Capell, tercer en aquesta mateixa categoria

D’altra banda, s’estaven estudiant pressupostos (ha coincidit en època electoral) per reparar el paviment, omplint les esquerdes i fissures existents en el circuit i col·locant un nou revestiment esportiu, a banda del repintat de senyalització. Pel que fa al revestiment, està confeccionat amb resines acríliques especialment dissenyades per a paviments de formigó. El pressupost d’aquesta segona actuació, sobre una superfície de 1.500 metres quadrats, és de 32.250 euros més IVA.

L’estudi va arribar, tal com va informar SEGRE al març, després de contactes de la Paeria amb la Federació Catalana però, sobretot, gràcies a la insistència i perseverança del tècnic Ramon Simó, que entrena el grup de ciclistes de competició a l’arcaica instal·lació, i també del doble bronze olímpic Sergi Escobar. Es tracta, abans que res, d’una vella reivindicació del ciclisme de pista lleidatà i també el 2016 el grup municipal de CiU va fer una proposta per millorar la instal·lació.

Ara, després de les eleccions municipals i l’arribada del republicà Miquel Pueyo a l’alcaldia de Lleida, caldrà veure si el projecte de reforma segueix endavant o no.

tracking