SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

La base Laura Peña, primera incorporació del Cadí la Seu

Té 20 anys, procedeix del Sant Adrià i és internacional en categories inferiors

Laura Peña, en un partit d’aquesta temporada amb el Sant Adrià.

Laura Peña, en un partit d’aquesta temporada amb el Sant Adrià.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Laura Peña, base de 20 anys i 1,70 metres d’alçada, és la primera incorporació del Cadí per a la pròxima temporada, en la qual les de l’Alt Urgell debutaran a Europa. La jugadora de Vilassar de Mar arriba procedent del Sant Adrià i ha sigut internacional en categories inferiors. El tècnic Bernat Canut va manifestar sobre la seua nova jugadora que “no ha parat de créixer des que la conec i en les seues dos temporades a la Lliga Femenina ha agafat molta experiència i responsabilitat. És joventut, talent i velocitat per a l’equip”. Laura es va mostrar molt satisfeta d’arribar al Cadí i va dir a les xarxes socials que “tinc moltes ganes d’afrontar nous reptes i de disfrutar amb tota l’afició del Palau”.

Peña, que firma per dos temporades, va començar a jugar a les categories inferiors del Mataró i amb 10 anys va ser incorporada la base del Sant Adrià, una de les més potents de Catalunya. El curs 2016-17 i després de rebutjar diverses ofertes de l’NCAA, Laura va debutar a la Lliga Femenina 2 amb el primer equip del Sant Adrià i va aconseguir l’ascens a la màxima categoria. La seua participació ha anat en augment i l’últim curs va signar 23 minuts per partit de mitjana, aportant 6,3 punts i 2,3 assistències. Tanmateix, l’equip barceloní va acabar perdent la categoria i Peña ha buscat una sortida per seguir a la Lliga Femenina. A nivell internacional, la nova jugadora del Cadí ha disputat el Mundial amb la selecció espanyola sub-19 i l’Europeu sub-20, on va aconseguir la medalla d’or.

Peña s’uneix a les companyes que han renovat el seu compromís amb el Cadí per al pròxim curs: Yurena Díaz, Ariadna Pujol, Anna Palma i Geo Bahí, a més d’Irati Etxarri.

tracking