AUTOMOBILISME COMPETICIÓ

Autocròs de quirats

Mollerussa acull el cap de setmana la quarta cita puntuable de l’Estatal i Català, amb la participació de 75 pilots || Dotze representen l’Escuderia Mollerussa

La prova automobilista del cap de setmana es va presentar ahir a l’ajuntament de Mollerussa.

El Circuit de la Serra de Mollerussa acollirà el cap de setmana la quarta cita puntuable per al Campionat d’Espanya i Campionat de Catalunya d’autocròs, que comptarà amb la participació de 75 pilots procedents de diversos punts del territori estatal, així com de Portugal. Entre aquests, hi haurà 12 representants de l’Escuderia Mollerussa, organitzadora de la cita al costat de l’ajuntament de la ciutat, destacant la pilot lleidatana Ares Lahoz, una de les quatre de categoria femenina.

L’organització va assenyalar que la prova de Mollerussa comptarà amb la participació dels pilots de les Divisions 1 i 2 de turismes, així com dels monoplaces de la Divisió 3, Car-Cross, Junior-Cross i Promoció, categoria que s’estrena aquesta temporada al calendari.

El campionat començarà divendres amb les verificacions administratives, mentre que dissabte es disputaran els entrenaments oficials i dos mànegues classificatòries. Diumenge, a partir de les 9.00, tindrà lloc la tercera mànega classificatòria i a les 12.30 arrancaran les finals, que seran emeses en directe per streaming a través del canal LaLigaSports. L’organització va destacar l’alt nombre de participants i el fet que és la més longeva del campionat, a l’assolir la vint-i-setena edició. A banda dels pilots lleidatans, hi haurà representants d’escuderies de Galícia, Andalusia, Extremadura, Euskadi i les Balears, a més de dos pilots de Portugal. La Divisió de Car-Cross és la que compta amb un major nombre de participants inscrits, amb nou pilots de l’Escuderia Mollerussa.