SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Continuarà Joan Carles Oliva?

President i director tècnic es reuneixen amb tècnics i jugadors

Joan Carles Oliva.

Joan Carles Oliva.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida vol tenir resolt a començaments de la propera setmana qui serà l’entrenador de l’equip la pròxima temporada. La continuïtat de Joan Carles Oliva, que acaba contracte, no està ni de bon tros assegurada, encara que el club, abans de prendre una decisió sobre això, espera a reunir-se amb ell al llarg d’aquesta setmana per saber quina idea té. El president del club, Albert Esteve, que va tornar ahir a Lleida després de diversos dies absent per motius professionals, va mantenir una primera reunió amb el director esportiu, Jordi Esteve, mentre que a partir d’avui i fins divendres esperen reunir-se amb tot el cos tècnic i els futbolistes.

El primer tema a resoldre és el de l’entrenador. El més probable és que Oliva no renovi. Va arribar al gener substituint el destituït Gerard Albadalejo amb l’objectiu de redreçar el rumb de l’equip, però la temporada va acabar en fracàs al no aconseguir l’objectiu del play-off.

El club espera saber quines intencions té en l’aspecte personal i quina idea d’equip té per a la temporada vinent. En principi, no és l’home en qui el club pensa ara mateix per encapçalar un nou projecte. De fet, el pla B és a sobre de la taula i, entre les opcions en què pensa el club, hi ha Manolo González, tècnic que ha dirigit l’Ebro aquesta temporada i que no seguirà a l’equip aragonès.

Després serà el torn dels jugadors. Els cedits, Cano, Calavera, Quintero, Zotko i Dongou tornen als seus clubs i, dels que acaben, Tano, Mousa i Juanto, només podrien interessar aquests dos últims, però no serà fàcil que segueixin, ja que tenen més ofertes, sobretot Juanto.

Tenen contracte Pau Torres, Dalmau, Joan Oriol, César Soriano, Albístegui, Pedro Martín, Noel, Trilles, Xemi, Alpha, Marc Martínez i Álex Felip, però no tots continuaran.

tracking