SEGRE

CICLISME GIRO D?ITÀLIA

L'equatorià Carapaz reforça la 'maglia rosa' després de superar el Mortirolo

L’italià Ciccone celebra el triomf poc abans d’entrar a la meta.

L’italià Ciccone celebra el triomf poc abans d’entrar a la meta.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equatorià Richard Carapaz va reforçar la maglia rosa del Giro després d’una exhibició al costat de l’espanyol Mikel Landa al Mortirolo, on el Movistar i Vincenzo Nibali van sumar forces per sotmetre l’eslovè Primoz Roglic, que va cedir a la meta 1.23 minuts.

Immensa glòria per a l’italià Giulio Ciccone (Trek), guanyador de la setzena etapa entre Lovere i Ponte di Legno, de 196 km, en la qual va reforçar la maglia azzurra de la muntanya, i pas de gegant per a Carapaz, inexpugnable aferrat a la maglia rosa.

Ciccone va rubricar l’escapada del dia amb un temps de 5 h. 36.24, batent al final el txec de l’Astana Jan Hirt. Al darrere alguns il·lustres s’hi deixaven l’ànima per escurar segons al crono. Un grup de luxe amb Carapaz, Mikel Landa i l’animador de la festa, el Tauró Vincenzo Nibali, va arribar a 1.40,

Queda Giro, però la general aclareix posicions. Carapaz es fa fort, Nibali passa a ser segon a 1.47 i Roglic baixa a la tercera plaça a 2.09. Per la seua part, Mikel Landa és quart amb el mateix temps que l’eslovè.

tracking