SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Julià Màrquez: “El Marc deixaria a l’Àlex guanyar el títol de MotoGP”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Julià Màrquez, el pare dels dos campions de Cervera, Marc i Àlex Màrquez, fa més d’una dècada que acompanya els seus dos fills pel gran circ de MotoGP, els últims conduint el motorhome on tots dos pilots dormen durant els grans premis europeus. No amaga el desig de veure els seus dos fills junts a la categoria reina. “Em queda que l’Àlex corri a MotoGP amb el seu germà. I si l’Àlex, algun any, amb permís del seu germà, guanyés a MotoGP, també seria molt bonic per a ell i la família”, assegura.

En aquest sentit no dubta que, en cas que Àlex pogués guanyar la categoria reina, el seu germà li donaria un cop de mà. “Poso les dos mans al foc que si fos el seu germà, crec que el Marc el deixaria. Si el títol fos entre els dos, el Marc deixaria que l’Àlex guanyés el títol”, assegura en una entrevista a Marca.

“Quan diu que està més content per les victòries de l’Àlex ho diu amb el cor a la mà. Ho diu de veritat. I ho va dir el 2014, que si per ajudar el seu germà perdria un títol, ho faria. Per a això és increïble. Té el do aquest de sempre voler guanyar, l’ambició, però amb el seu germà és tremendo. El protegeix molt, l’estima molt. A mi em podràs tocar, però l’Àlex no el toquis. El Marc se’t menja”, adverteix Julià.

Els dos germans ja són a Mugello per afrontar aquest cap de setmana un altre gran premi.

tracking