SEGRE

MOTOCICLISME GRAN PREMI D?ITÀLIA

Màrquez: “Mugello no és el circuit que ens va millor”

Marc Màrquez espera optar a la victòria gràcies a la millora de la seua Honda || No guanya al traçat italià des de fa cinc temporades

Marc va donar el seu pronòstic sobre la final de la Champions.

Marc va donar el seu pronòstic sobre la final de la Champions.MOTOGP.COM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez (Honda) va reconèixer ahir que el circuit italià de Mugello és un en els quals més li ha costa rendir, però va dir que aquest any haurien de treure un millor resultat a causa de la configuració de la seua moto. “Hem anat millorant des de l’inici de la temporada i arribem a Mugello amb molt bones sensacions. És un dels circuits on ens ha costat en el passat, però també hem fet bones carreres. L’any passat vam tenir bon ritme i veurem aquest any, amb la moto actual hauria d’anar-nos millor”, va analitzar Màrquez en la roda de premsa oficial del GP d’Itàlia.

El líder del Mundial de MotoGP va destacar que aquest any Honda “ha treballat moltíssim a nivell de motor perquè era un dels punts febles respecte a Ducati. Sabem que Mugello no és el circuit que millor se’ns dóna, però l’objectiu final és guanyar el campionat i hem vist la moto funcionant bé en circuits diferents. Tenim la potència i som capaços de controlar-la”, va manifestar. Com les seues anteriors proves a Mugello, el lleidatà va recordar la seua última victòria el 2014 i el triomf que se li va escapar en l’última recta el 2016. “Els dos últims anys vaig tenir dificultats per gestionar el pneumàtic davanter, però aquest any la configuració és diferent i sembla que serem capaços de gestionar-ho de forma diferent”, va dir. A més, Màrquez no va oblidar que aquest cap de setmana competiran en “un circuit important per a Ducati i per als pilots italians”. “Estan desitjant guanyar aquí. Per a mi, aquesta carrera és tan important com totes les altres del calendari”, va afegir.

Amb la resta de pilots, va advertir de la zona que es troba gairebé al final de la recta de meta de Mugello

Juntament amb la resta de pilots, va coincidir en la perillositat del rasant que es troba gairebé al final de la recta de meta. «Ho vaig dir l’any passat, quan deien “no, està al límit”. On és el límit? Quan hi passi alguna cosa? És un punt perillós i s’ha de canviar. No és tan difícil canviar, simplement es rebaixa una mica el canvi de rasant. Serà igual d’espectacular però no tan perillós. És un lloc en el qual crec que el pitjor encara no ha passat i si caus sol no passa res, però quan arribes amb un grup, amb rebuf, la moto se’t comença a moure i no saps per què», va denunciar el lleidatà.

tracking