SEGRE

DEPORTES

Ramos: “No me’n vaig, vull retirar-me al Madrid i fins i tot jugaria gratis”

Sergio Ramos, ahir en la compareixença davant dels mitjans.

Sergio Ramos, ahir en la compareixença davant dels mitjans.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El defensa i capità del Reial Madrid, Sergio Ramos, va confirmar ahir que “per a res” se’n vol anar del conjunt madridista, posant fi d’aquesta manera a la possibilitat d’una marxa al futbol xinès, i va insistir que el seu desig és retirar-se al seu actual club, reconeixent que tot s’havia generat per una falta de sintonia amb Florentino Pérez.

El central andalús va comparèixer davant dels mitjans per aclarir el seu futur, que en els últims dies ha sigut el centre d’atenció per la seua petició de deixar el club al rebre una oferta del futbol xinès. “Per a res me’n vull anar, sempre he dit que el meu somni és retirar-me aquí i el president pot dir que mai me n’aniria sempre que tingués contracte i que fins i tot jugaria gratis perquè així ho sento”, va asseverar.

El de Camas va reconèixer que s’havien “especulat moltes coses” sobre el seu futur, però que el seu desig és retirar-se com a jugador madridista. “Sóc madridista i em vull retirar aquí i acabar el meu contracte. El dia que me’n vagi vull que sigui per la porta gran i guanyant, que és com em mereixo després de molts anys”, va asseverar.

L’internacional espanyol, que va confirmar que tenia una proposta del futbol xinès, va admetre que una de les coses que el porten a seguir és sentir-se “estimat pel president, l’afició i els companys”. “Aquesta poteta [amb Florentino Pérez] estava fluixa, i a partir d’ara ja no hi haurà més problemes”, va sentenciar el jugador.

tracking