SEGRE

FUTBOL OBITUARI

Commoció al futbol per la mort de Reyes

El futbolista de l’Extremadura, de 35 anys, va morir en un accident de trànsit

José Antonio Reyes, amb la samarreta del Sevilla, club amb el qual va debutar a Primera als 16 anys.

José Antonio Reyes, amb la samarreta del Sevilla, club amb el qual va debutar a Primera als 16 anys.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El futbolista José Antonio Reyes i dos cosins seus van morir ahir en un accident de trànsit ocorregut a la província de Sevilla. El jugador i un dels ocupants, de 23 anys, van morir en l’impacte, mentre que el tercer va morir hores després amb cremades al 60 per cent del cos. Reyes, actual jugador de l’Extremadura però amb una trajectòria al Sevilla, Arsenal, Reial Madrid, Atlètic de Madrid i Espanyol, entre d’altres, circulava en un cotxe d’alta gamma a 200 km/h a les 11.40 hores per l’autovia A.376, de Sevilla a Utrera, al seu pas pel terme municipal d’Alcalá de Guadaíra, quan el vehicle va sortir de la calçada al quilòmetre 17, en sentit a Utrera, i posteriorment va resultar incendiat, segons el servei d’Emergències 112.

La mort del futbolista va commocionar el món del futbol i les xarxes socials es van inundar de missatges de condolença, entre els quals el que va enviar el Lleida Esportiu a l’Extremadura: “Des del Lleida Esportiu les nostres condolences per a la seua família, amics i club. DEP”, va escriure el club al seu perfil de Twitter.

El sevillà era el futbolista amb més títols de l’Europa League, 5, tres amb el Sevilla i 2 amb l’Atlètic

El Sevilla, club en què es va formar i amb el qual va debutar a Primera als setze anys, va enviar un emotiu missatge, igual que altres clubs, com l’Extremadura, l’Atlètic, el Reial Madrid, l’Espanyol i el FC Barcelona, entre molts més. Igualment van enviar emocionats missatges tècnics que el van entrenar, com Caparrós i Emery, a més de companys com Sergio Ramos o Jesús Navas. Reyes era el futbolista que tenia més títols de l’Europa Legue, cinc, dels quals tres de guanyats amb el Sevilla i dos amb l’Atlètic. També va guanyar una Lliga amb el Reial Madrid, la Premier, la FA CUP i la Community Shield amb l’Arsenal, i la Copa de la Lliga amb el Benfica. Va ser 21 vegades internacional.

José Antonio Reyes, amb la samarreta del Sevilla, club amb el qual va debutar a Primera als 16 anys.

José Antonio Reyes, amb la samarreta del Sevilla, club amb el qual va debutar a Primera als 16 anys.EFE

tracking