SEGRE

PIRAGÜISME ESLÀLOM

Miquel Travé i Maialen Chourraut, sense final europea

L’urgellenc va acabar al vintè lloc la semifinal de canoa, mentre que la basca establerta a la Seu, que partia entre les favorites al títol, es va quedar a dotze centèsimes de lluitar per les medalles en caiac individual

Miquel Travé, durant la seua actuació d’ahir a la sèrie semifinal de canoa.

Miquel Travé, durant la seua actuació d’ahir a la sèrie semifinal de canoa.RFEP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Miquel Travé, vigent campió d’Europa i del Món júnior de canoa, va posar ahir el punt final a la seua participació en el campionat continental d’eslàlom de Pau sense assolir el seu objectiu, que era disputar la final de canoa, mentre que Maialen Chourraut, que partia entre les favorites a la medalla, tampoc va disputar la seua final de K1.

L’urgellenc no es va trobar còmode en cap moment i va cometre massa errors, especialment al tram final del recorregut, quan es va saltar la porta 21, cosa que li va suposar una penalització de 50 segons, fet que el va relegar a la vintena posició de la semifinal de C1. La victòria final va ser per a l’eslovè Benjamin Savsek, que va superar per 0.79 segons el francès Martin Thomas, mentre que l’alemany Sideris Tasiadis va tancar el podi a 2.18.

Per la seua part, Chourraut, bronze olímpic a Londres 2012 i campiona a Rio 2016, no va poder en aquesta ocasió lluitar per estar de nou en un gran podi internacional. La basca establerta a la Seu no va fer una bona baixada i després de cometre dos errades va acabar dotzena, a dotze centèsimes del desè, lloc que classificava per a la final. Chourraut, que ja té plaça per al Mundial de la Seu a l’entrar entre les setze primeres, va lamentar haver comès dos vegades el mateix error a la sortida d’un remuntador. El títol va ser per a la txeca Amalie Hilgertova (104.95) al davant de la britànica Mallory Franklin (105.14) i l’alemanya Jasmin Schornberg (107.52).

tracking