FUTBOL TORNEIG PEPITO ESTEVE

El Torregrossa goleja el Soses i és a un pas de la final del Pepito Esteve

Els visitants van dominar en el primer temps

Un jugador del Soses i un altre del Torregrossa lluiten per una pilota, ahir durant el partit.MAITE MONNÉ

El Torregrossa és a un pas de la final del Pepito Esteve, que es jugarà a partit únic a Torrefarrera amb l’Sporting de Pinyana, classificat directament. Ahir, es va imposar en el partit d’anada de les semifinals a un Soses que, malgrat anar perdent des del minut 6, va dominar en el primer temps. I, a més, va acabar encaixant tres gols més.

En la primera part, els locals van patir perquè el Soses va pressionar molt i va ser superior contra un Torregrossa que no va passar de correcte. Els visitants van trobar la clau del seu domini a l’aconseguir frenar amb èxit la sortida de pilota del seu rival, encara que renunciant al seu estil habitual de joc. No obstant, el Torregrossa va jugar amb cert alleujament per tenir avantatge al marcador. Havia desfet l’empat inicial transcorreguts uns exigus sis minuts de joc. En una pilota llarga, el darrere visitant va dubtar i Franco va ser l’encarregat de firmar l’1-0.

En el segon temps, el Torregrossa va fer un pas endavant, decidit a reblar el triomf. Aquesta vegada, va superar la pressió del Soses a la medul·lar i, amb pilotes a l’esquena, no hi va haver manera de frenar-lo i va acabar golejant.

El 2-0 va arribar al quart d’hora de la represa del joc, en una arrancada de Diakité que, després de driblar quatre rivals, va acabar amb la pilota a la xarxa. El 3-0 el va marcar de nou Franco, en una jugada per la banda, i el 4-0 definitiu va ser obra d’Allouche en una segona jugada fruit d’un rebuig.