AUTOCRÒS PREMI ARA LLEIDA

Èxit local a Mollerussa

El Parc de la Serra va reunir 75 pilots a la prova del Campionat d’Espanya d’Autocròs || L’escuderia local va sumar 2 podis i l’Escuderia Lleida, 4

Diversos monoplaces en un instant de la prova al circuit del Parc de la Serra de Mollerussa.EDGAR ALDANA

El circuit del Parc de la Serra de Mollerussa va acollir aquest cap de setmana el XXVI Premi Ara Lleida d’Autocròs, quarta prova del Campionat d’Espanya i puntuable també per al Campionat de Catalunya. Un total de setanta-cinc pilots, procedents de diferents punts de l’Estat espanyol i també de Portugal, van prendre part en la competició, que va acabar amb sis podis lleidatans, dos de l’Escuderia Mollerussa i quatre de l’Escuderia Lleida, incloses dos victòries, les de Juan José Moll i Joan Enric de Maria. En Divisió I, Perfecto Calviño (Yacar Racing) va ser campió amb un temps de 9:06.711. El podi el van completar Víctor Vicente Álvarez (Escudería Ciudad de la Cerámica) i Roberto Rodríguez (Escudería Coruña). Pel que fa a Divisió II, Cristian Escribano (Automóvil Club Zamora) va ser el més ràpid amb 9:20.303, seguit per dos pilots de l’Escuderia Lleida, el lleidatà Josep Vidal i Joan Salichs. En Divisió III, l’Escuderia Lleida va aconseguir el primer lloc per mitjà de Joan Enric de Maria (8:34.426), seguit per la pilot local de l’Escuderia Mollerussa Ares Lahoz. El tercer lloc va ser per a Carlos Hernando (Automóvil Club Mirandés).

El pilot de l’escuderia local Juan José Moll es va proclamar campió en Car-Cross amb un crono de 8:19.573, seguit per Jordi Puigvert (Escuderia Lleida) i Francisco Javier Lucena (Escudería Ciudad de la Cerámica).

A Promo Car-Cross, el campió va ser Daniel Alejandro Remuiñan (Yacar Racing) amb 8:41.458, seguit per Diego Pandelo (Yacar Racing) i per Diego Varela (Escudería Ferrol).

Finalment, en Júnior-Cros, el més veloç va ser Sergi Pérez (Escuderia Terrassa) amb un crono de 8.4:45.471, seguit per Antonio Herrerias (Yacar Racing) i Tomas Pintos (Yacar Racing).