ATLETISME COMPETICIONS

Roger Estradé i la local Rosamari Carulla guanyen la Cursa de la Guineu

Un moment de la sortida de la Cursa de la Guineu.

Un moment de la sortida de la Cursa de la Guineu.ITER5

Mig miler d’atletes es van reunir ahir a la Cursa de la Guineu de Vilanova de Bellpuig, prova puntuable per a la Lliga Ponent, que va tenir Roger Estradé i Rosamari Carulla com a campions de la prova reina.

A la carrera de 10 quilòmetres, els Xafatolls van ocupar els dos llocs més alts del podi en categoria masculina, amb Roger Estradé com a guanyador, amb un temps de 34.41, i Jordi Trepat com a segon classificat amb 35.24. En tercera posició va arribar Carlos Rodrigo (I Run With Leiva), amb 35.30. En categoria femenina, el triomf va ser per a l’atleta local Rosamari Carulla (La Guineu), que es va imposar de forma incontestable amb una marca de 39.11. En segon lloc va arribar Laura Fernández (Duschloux), amb 44.07, i Núria Sus (AE Ekke) va ser tercera amb 46.13.

A la prova de 5 quilòmetres, l’independent Sergi Badia es va imposar amb un temps de 17.23, seguit per Marc Aranda (València CIF), amb 17.29, i el també independent Josep Maria Sanfeliu, amb 17.41. En dones, Antonia Argilés (Clos Pons Thai Runners) es va emportar el triomf amb un crono de 22.04, davant de la independent Angelica Damoc, segona amb 22.20, i de Margot Falip (Esports Truga), tercera amb 22.38.