TENIS ROLAND GARROS

Anisimova acaba amb el somni d'Aliona Bolsova a les pistes de París

Sense jugadores espanyoles al quadre femení

Aliona Bolsova, durant el partit que va jugar ahir i amb el qual es va acomiadar de Roland Garros.EFE

La nord-americana Amanda Anisimova, benjamina dels vuitens de final amb 17 anys, va derrotar ahir la jugadora de Palafrugell d’origen moldau Aliona Bolsova, en vuitens de final de Roland Garros, 6-3 i 6-0 en una hora i nou minuts. Després de l’eliminació diumenge de Garbiñe Muguruza en la mateixa ronda, el quadre femení es queda sense representació espanyola i només Rafa Nadal sobreviu al masculí.

La fatiga física es va deixar notar a Bolsova, que amb el d’ahir completava set partits a París, els tres de la prèvia i els quatre del quadre final. Aliona va ser la guanyadora el 2013 del Trofeu Ana Huidobro, que es disputa a les instal·lacions del Club Tennis Lleida.

El japonès Kei Nishikori va superar el francès Paire i serà el rival de Rafa Nadal als quarts de final

D’altra banda, el tenista serbi Novak Djokovic es va classificar ahir de forma devastadora per als quarts de final de Roland Garros, mentre que el japonès Kei Nishikori serà el rival en aquesta antepenúltima ronda de Rafa Nadal. El número u del món va resoldre amb molta autoritat el duel contra l’alemany Jan-Lennard Struff, del qual es va desfer en tres sets per 6-3, 6-2, 6-2 en poc més d’hora i mitja, per ficar-se entre els vuit millors del torneig per tretzena ocasió en la seua carrera. Per la seua banda, el japonès Kei Nishikori va frustrar el públic francès i va posar fi a les esperances del talentós i imprevisible Benoit Paire, que el va tenir bé al cinquè i definitiu set abans de caure definitivament per 6-2, 6-7 (8), 6-2, 6-7 (8), 7-5.

Els dos van haver d’acabar ahir el que la llum no els va deixar diumenge. El francès Paire va saber aguantar la pressió d’anar dos sets a un avall i va allargar el partit després d’aconseguir una tensa mort sobtada en què va salvar dos boles de partit.