SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Oliva diu adéu al Lleida

Club i entrenador van fer públic ahir que no renovaran el contracte que els uneix fins al pròxim dia 30 || El tècnic lleidatà no descarta tornar a la docència si no té una oferta que el satisfaci

Joan Carles Oliva, ahir als estudis de Lleida Televisió, on va ser entrevistat per Rut Camí.

Joan Carles Oliva, ahir als estudis de Lleida Televisió, on va ser entrevistat per Rut Camí.JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Han estat 98 dies, 14 setmanes molt intenses”, explicava ahir Joan Carles Oliva, després que es fes públic que el lleidatà no serà l’entrenador del Lleida la temporada vinent. El club i el tècnic van comunicar ahir que donaven per finalitzada la vinculació professional, per la qual cosa el Lleida ha començat a buscar un nou responsable per a la banqueta blava. Les primeres entrevistes després de saber-se la decisió presa per les dos parts van ser per al programa La Graderia, de Ràdio Lleida, i per a El Marcador, de Lleida Televisió.

“Ni ho he provocat jo ni m’ha sorprès. Hem anat parlant, fa temps que ho fem i avui hem decidit que no seguirem. Penso que és el millor per a mi i per al club”, va explicar. “Ha estat una etapa en la qual hi ha hagut de tot, però per desgràcia no s’ha pogut aconseguir l’objectiu final i això és el que queda”, va afegir.

LES FRASES  «Per desgràcia, l’objectiu final no s’ha pogut aconseguir i això és el que queda»  «L’equip va arribar al punt que jo volia, però no ha estat suficient»  «El projecte de Joan Carles Oliva al Lleida està inacabat i he pensat que el millor era desvincular-me. És el millor per a mi i per al club»  «Agraeixo molt que el club no m’acceptés la dimissió fa un mes. Jo veia que després de disset mesos amb un altre entrenador no acabaven de confiar en el meu estil. Però a partir d’allà tot va millorar i vam jugar bons partits» Joan Carles Oliva Entrenador del Lleida

Malgrat tot, assegura que “la sensació al final ha estat molt bona. L’equip va arribar al punt que jo volia i em quedo amb això. Però no n’hi ha hagut prou”, amb la qual cosa es va reiterar en el que ja va explicar a l’última roda de premsa, que li ha faltat temps.

Va agrair al president i al director esportiu del Lleida, Albert Esteve i Jordi Esteve, l’oportunitat que li han donat i que no li acceptessin la dimissió que va presentar després de la derrota al Camp d’Esports amb l’Eixea. “Jo veia que els jugadors, després de disset mesos amb un altre entrenador, no acabaven de confiar en el meu estil quan, a més, amb aquell model de joc havien arribat a ser líders. Però a partir d’aquell moment tot va millorar, les sensacions van canviar i vam fer bons partits.” Tot i que admet que “el projecte de Joan Carles Oliva al Lleida el considero inacabat, me’n vaig amb la sensació d’haver arribat a aquest punt que jo volia, encara que no ha estat suficient per assolir l’objectiu”, va insistir. “Me’n vaig amb positivisme. Ha estat una decisió meditada”, va afegir. Posteriorment, a Lleida UA1 va confirmar que al mercat d’hivern el club va frenar la sortida de Juanto, Mousa i Pedro Martín i que això va “desequilibrar” l’equip. També va comentar que Tano, a qui va voler el Nàstic, “va deixar de competir” durant les últimes jornades. Pel que fa al seu futur, va explicar que ara mateix “no tinc res tancat” i que la primera intenció és exercir de primer entrenador. Sí que té opcions d’anar de segon a la Lliga xinesa i tampoc va descartar “tornar a exercir la docència”.

El club busca un relleu amb un “perfil Seligrat”

El Lleida ja s’ha posat en marxa per trobar un substitut a Joan Carles Oliva i una de les idees sobre les quals treballen direcció esportiva i presidència és la d’un tècnic que tingui un “perfil Seligrat”, amb referència al valencià Toni Seligrat, que va dirigir el Lleida dos temporades, la 2012-13 i la 2013-14.

tracking