SEGRE

BÀSQUET COMPETICIÓ

El Torneig de Bellpuig dobla equips i tindrà femení el 2020

Barça, València i Joventut encapçalen el cartell

Organitzadors i directius del torneig, ahir durant la presentació a la Diputació.

Organitzadors i directius del torneig, ahir durant la presentació a la Diputació.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bellpuig organitza des d’aquest divendres i fins diumenge la segona edició del torneig de bàsquet cadet Develops Basketball, que tindrà el doble d’equips que l’any passat, setze, i amb la clara intenció dels organitzadors d’incloure una categoria femenina per a la cita del 2020.

El torneig, que mantindrà el caràcter internacional gràcies a la participació d’un equip suec, el Skuru Basket, s’ha dividit aquesta vegada en dos nivells. Al primer hi haurà els principals equips de base de clubs ACB, com el FC Barcelona, València Bàsquet, Joventut de Badalona, Tecnyconta Saragossa i Baxi Manresa, a més de l’escaire escandinau, l’equip de la Federació Andorrana i el cadet A del Força Lleida.

L’ajuntament té aprovada una partida de 110.000 euros per renovar el paviment del pavelló

Pel que fa al nivell B, a més d’un segon equip del club lleidatà, competiran tres conjunts més de Lleida, el CB Seròs, CN Tàrrega i el CB Bellpuig, així com el Reus Deportiu, el CB Vila-seca, la Penya Fragatina i el B Your F de Benidorm.

En el Develops Basketball, que també comptarà amb partits als pavellons de Tàrrega i Agramunt, participaran més de 150 jugadors, que lluitaran per conquerir un títol que l’any passat va guanyar el València. Durant tota la jornada de divendres i dissabte es disputaran els enfrontaments de la lligueta de cada grup, i es deixarà per diumenge la disputa de les finals, previstes per a les 12.30 hores, així com els concursos de triples i esmaixades, que es disputaran mitja hora abans.

L’ajuntament de Bellpuig, que no ha pogut renovar el paviment del pavelló abans del torneig com era la seua intenció, per a la qual cosa ja té aprovada una partida de 110.000 euros, instal·larà una pista de parquet per a l’ocasió.

tracking