SEGRE

TENIS ROLAND GARROS

Nadal i Federer se citen a semifinals

El primer duel des de la final del 2011

El tenista balear celebra la classificació al batre ahir còmodament el japonès Nishikori.

El tenista balear celebra la classificació al batre ahir còmodament el japonès Nishikori.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rafa Nadal i Roger Federer van segellar la cita a les semifinals de Roland Garros, al resoldre ahir els respectius duels de quarts contra el japonès Kei Nishikori i el també suís Stan Wawrinka. Era el duel que tothom esperava en aquesta part del quadre, una nova oportunitat per a l’helvètic, que complirà trenta-vuit anys aquest agost, de derrotar el balear al seu torneig favorit, i aspira a guanyar-lo per dotzena vegada per estendre el seu domini més lluny del que cap altre tenista no ha fet en cap dels quatre grans.

Aquest divendres, la central de París viurà el seu primer enfrontament des de la final del 2011, el sisè en total en aquest escenari, i el segon a la penúltima ronda.

Per arribar a aquesta cita, Nadal va aixafar ahir el japonès Kei Nishikori per 6-1, 6-1 i 6-3 en una hora i 51 minuts, iva classificar-se per a la seua dotzena semifinal a Roland Garros, una ronda a partir de la qual mai ha perdut sobre la terra batuda parisenca. El suís, per la seua banda, va superar el seu compatriota Stan Wawrinka per 7-6 (4), 4-6, 7-6 (5) i 6-4 en tres hores i 35 minuts.

tracking