SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Adrià Gené, Alpha i Víctor Vidal pugen al primer equip

El Lleida no oferirà la renovació a Mousa, Juanto, Tano ni a Óscar Santiago

Juanto Ortuño, un dels jugadors que acaben contracte i no seguirà la temporada vinent.

Juanto Ortuño, un dels jugadors que acaben contracte i no seguirà la temporada vinent.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els del planter Adrià Gené, Alpha Bagayoko i Víctor Vidal s’incorporaran plenament a l’estructura del primer equip del Lleida Esportiu que, després de tancar la contractació de Molo com a nou entrenador, ja ha començat a planificar la plantilla de la temporada vinent. El club va comunicar ahir que no oferirà cap proposta de renovació als quatre jugadors als quals se’ls acaba el contracte a finals de mes i que, com és lògic, els cinc cedits tornen als seus clubs d’origen, per la qual cosa ja estan confirmades les nou primeres baixes de cara a la temporada vinent.

Els quatre jugadors que finalitzen contracte i que no tindran proposta de renovació són Mousa Bandeh, Cayetano Bartolomé Bonnín Tano, Juanto Ortuño i el porter Òscar Santiago. Quant als cinc cedits que també causen baixa són Josep Calavera, Iván Zotko, Fernando Cano, Josimar Quintero i Jean Marie Dongou.

De la plantilla que va finalitzar la temporada, dotze futbolistes tenen contracte en vigor. Es tracta dels jugadors Pau Torres, Albert Dalmau, Joan Oriol, César Soriano, Marc Trilles, Noel Carbonell, Álex Albístegui, Álex Felip, Marc Martínez, Xemi Fernández, Pedro Martín i Alpha Bagayoko, als quals s’uneixen els ja citats Víctor Vidal i Adrià Gené, a més de Cheng Hui, que estarà a cavall del primer equip i el filial. Per tant, el Lleida ja disposa de quinze efectius, encara que éntre els dotze citats, podria haver-hi alguna baixa al llarg de les properes setmanes.

El nou entrenador, Molo, arribarà a Lleida ben aviat per mantenir reunions, juntament amb el director esportiu Jordi Esteve, amb tots aquests jugadors que tenen contracte i dels quals el club ha elaborat un informe que ja ha fet arribar al tècnic.

Com cada temporada, la plantilla ha de ser d’un màxim de 25 futbolistes, dels quals un màxim de 16 han de ser majors de 23 anys. Per tant, el club necessita ara mateix a penes mitja dotzena de fitxatges, xifra que augmentaria a mesura que hi hagi baixes.

També com cada curs, el club acceptaria canviar-se al Grup 2 en el cas que així els ho proposés la Federació Espanyola si hi hagués un excés d’equips al Grup 3.

tracking