BÀSQUET COMPETICIÓ

El Força Lleida perd contra l'Andorra al Torneig de Bellpuig

Manresa i Skuru Basket, de Suècia, en el seu partit d’ahir.

El Força Lleida A va arrancar amb derrota contra l’equip de la Federació Andorrana (68-71), en el Torneig de bàsquet cadet Develops Basketball, que s’organitza a Bellpuig per segon any consecutiu, encara que també es disputen partits a Agramunt i Tàrrega. L’encontre entre lleidatans i andorrans va resultar molt equilibrat, encara que es va decantar per a Andorra en un últim quart amb un parcial de 16-22. Aquest partit corresponia al grup G2.

En l’altre duel d’aquest grup, el València va derrotar el Joventut de Badalona per 71-68, en un altre matx equilibrat que els valencians van fer seu gràcies a un parcial de 24-14 en l’últim quart.

Pel que respecta al grup A1, el Baxi Manresa en va perdre 64-68 contra el Skuru Basket de Suècia, mentre que el Barcelona va cedir per 61-63 amb el Saragossa.En el grup B1, el CN Tàrrega va aconseguir una àmplia victòria sobre el Reus, per 75-46, mentre que en l’altre partit, el Força Lleida B es va imposar per 113-57 al CB Bellpuig.Finalment, en el grup B2, el CB Seròs va derrotar la Penya Fragatina per 66-48, mentre que el CB Terralfas de Benidorm, va derrotar per 85-59 el CB Vila-seca. Avui continuaran els partits en tots aquests grups, dels quals han de sortir els encreuaments per a la fase final. El torneig inclourà equips femenins en la seua pròxima edició.