SEGRE

DEPORTES

El Mundial de Sort lluitarà contra l'ús de plàstics

La competició, que es va presentar ahir a Barcelona, es disputa del 29 d’aquest mes al 6 de juliol || Hi participan 250 palistes de 30 països

El Mundial de Sort es va presentar ahir a Barcelona.

El Mundial de Sort es va presentar ahir a Barcelona.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Endesa i l’ajuntament de Sort van presentar ahir la campanya Una vida sense plàstics, que té com a objectiu reduir al màxim la utilització d’aquests materials d’un sol ús durant el Campionat del Món de caiac de freestyle, que es disputarà a Sort del 29 d’aquest mes i fins al 6 de juliol.

El secretari general de l’Esport de la Generalitat, Gerard Figueras, acompanyat de l’alcalde de Sort, Raimon Monterde; el president de la Federació Espanyola de Piragüisme, Juan José Román Mangas; el president del comitè de freestyle de la Federació Internacional de Piragüisme, Lluís Rabaneda, van presentar la campanya a l’edifici Disseny Hub Barcelona, situat a la plaça de les Glòries.

La campanya es difon mitjançant el hashtag #plasticfreelifestyle i es concreta en una sèrie d’accions, entre les quals hi ha regalar a tots els participants i personal acreditat una botella d’un litre de plàstic reutilitzable i confeccionar 5.000 bosses de cotó que es repartiran entre els palistes i locals comercials.

Els promotors calculen que les 1.000 ampolles que s’han fet substituiran les 60.000 de plàstic d’un sol ús que s’haurien consumit. En el Mundial participaran 250 palistes de trenta països i servirà per inaugurar l’estadi de freestyle.

tracking