SEGRE

TENIS OPEN DE ROLAND GARROS

Nadal supera Federer i jugarà la dotzena final

El seu rival sortirà del duel Djokovic-Thiem, ajornat per la pluja

Rafa Nadal celebra la classificació per a una nova final al torneig de Roland Garros.

Rafa Nadal celebra la classificació per a una nova final al torneig de Roland Garros.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rafa Nadal, número 2 del rànquing, es va classificar ahir per a la dotzena final de Roland Garros, després de derrotar el suís Roger Federer, número 3, per 6-3, 6-4 i 6-2, en dos hores i 25 minuts. En unes difícils condicions meteorològiques, amb constants ràfegues de vent, Nadal, que no guanyava l’helvètic des del 2014 i davant del qual acumulava cinc derrotes consecutives, va tornar a demostrar la seua superioritat sobre la terra batuda de París.

El balear, que no ha perdut cap final a Roland Garros, provarà d’aixecar demà la seua dotzena Copa dels Mosqueters contra el guanyador del duel entre el serbi Novak Djokovic i l’austríac Dominic Thiem. Aquest partit va quedar ajornat a causa de la pluja amb el marcador favorable a Thiem (6-2, 3-6, 3-1).

“Són molt anys d’experiència, per a mi és molt bonic. A més, venint d’una època una mica més complicada, ser capaç de jugar així el tram final de la temporada de terra significa molt i em dóna moltíssima energia per seguir endavant. He jugat un bon partit, un bon torneig en general”, va dir Nadal.

D’altra banda, l’australiana Ashley Barty, vuitena favorita, i la txeca Markéta Vondrousová, 38 del món als seus 19 anys, jugaran avui la seua primera final d’un Grand Eslam a Roland Garros, després de derrotar, respectivament, la britànica Johanna Konta i la nord-americana Amanda Anisimova.

tracking