El juvenil de l’Associació, campió de Catalunya

L’equip lleidatà conquista el títol al batre a la final el Montcada per 34-32 || Van destacar Recasens, amb 10 gols, i Tyaglyay, amb 8

L’equip lleidatà va formar al final del partit amb el trofeu de campió de Catalunya.

L’equip juvenil de l’Associació Lleidatana d’Handbol es va proclamar ahir campió de Catalunya femení al derrotar el CH Salle Montcada per 34-32, a la final disputada a Torroella de Mongrí.

L’equip dirigit per Anna Casquero va completar una gran primera part, amb un joc ràpid, consistent en defensa i connectant molt bé en atac amb la seua pivot, Anna Recasens, autora de deu gols en el partit, cosa que li va permetre arribar al descans amb un clar avantatge de cinc gols, 22- 17. A la segona meitat va arribar la reacció del Montcada, que va aconseguir equilibrar de nou el marcador, situant l’empat a 28 punts a falta tan sols de 10 minuts per al final.

Les jugadores lleidatanes, no obstant, van recuperar la millor versió i van tornar a dominar el matx, agafant una renda suficient per tancar el duel amb una victòria per dos gols, 34-32, i proclamar-se de forma brillant campiones de Catalunya de la categoria juvenil femení.

L’Associació Lleidatana va formar ahir amb el següent equip: Mariana Lafuente, Katy Tyaglyay (8 gols), Dora Vujasinovic (1), Carla Roca (2), Mariona Tarragó (1), Anna Recasens (10), Catalina Ruscanu (4), Pilar Moreno, Merli Baró (6), Paula Hernández (2) i la portera suplent Geo Milea.