SEGRE

BÀSQUET NBA

Toronto torna a guanyar i ja està a una sola victòria de l'anell de l'NBA

Marc Gasol lluita per una pilota entre Curry i Looney.

Marc Gasol lluita per una pilota entre Curry i Looney.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aler Kawhi Leonard, amb un doble doble de 36 punts i 12 rebots, i l’aler pivot congolès espanyol Serge Ibaka, que va aportar 20 punts, van ajudar els Raptors de Toronto a vèncer a domicili per 92-105 els Warriors de Golden State en el quart partit de les Finals de l’NBA, que ara dominen per 3-1 al millor de set. Els Raptors de Marc Gasol, que aquesta vegada no va brillar com en altres duels, podran proclamar-se campions de l’NBA per primera vegada en els 24 anys d’història en el seu debut a les Finals si dilluns guanyen al seu camp de l’Scotiabank Arena el cinquè encontre.

El màxim encistellador dels Warriors, que juguen les cinquenes Finals consecutives, amb tres títols en el seu historial, va ser l’escorta Klay Thompson, que va tornar d’una lesió muscular i va aportar 28 punts.

Per la seua part, el base Stephen Curry, encara que va anotar 27 punts, va ser una de les claus de la derrota dels Warriors tot i estar molt lluny de la seua inspiració encistelladora del tercer partit, quan va aportar 47 punts, la seua millor anotació com a professional en un partit de play-off.

Marc Gasol va estar gairebé 28 minuts sobre la pista, en els quals va tenir temps d’aconseguir 9 punts, 3 assistències, 7 rebots i un robatori de pilota.

tracking