ATLETISME CARRERES POPULARS

Aranda i Artal guanyen la Cursa de les Cassoles

Els corredors, en els moments previs a la sortida.

Els corredors, en els moments previs a la sortida.SEGRE

Marc Aranda (València CF) i Anna Artal (Amics Atletisme Andorra) van ser els guanyadors en categoria masculina i femenina, respectivament, de la prova llarga de 10 quilòmetres de la VI Cursa de les Cassoles de Juneda de dissabte passat. En total van participar uns 400 corredors (210 en les caminades i 180 en les curses) entre les quatre propostes que hi havia, dos carreres de 10 i 5,5 km, i dos caminades de 14 i 8 km. Les dos curses eren puntuables per a la Lliga Ponent.

Pel que fa a la distància curta, de 5,5 quilòmetres, Ramon Barrufet (independent) va ser el guanyador en homes, mentre que Antònia Argilés (Clos Pons Thai Runners) va ser la més ràpida en dones.

La pròxima cita puntuable per a la Lliga Ponent tindrà lloc el diumenge 16 i serà la carrera de la Paràlisi Cerebral Balàfia-Aremi.