SEGRE

FUTBOL MUNDIAL DE FRANÇA

Brasil goleja Jamaica en l'estrena i Itàlia dóna la sorpresa amb Austràlia

La brasilera Formiga, la primera a participar en set Mundials.

La brasilera Formiga, la primera a participar en set Mundials.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb l’emblemàtica Marta encara coixa d’una lesió muscular, la brasilera Cristiane va demanar els galons i va arredonir amb tres gols el triomf (3-0) de Brasil contra la debutant Jamaica en la seua posada de llarg al Mundial de França. A més, després del partit d’ahir, la brasilera Formiga ja ha participat en set mundials i s’ha convertit en la primera jugdora –tant masculina com femenina– a aconseguir-ho.

La canarinha és, doncs, líder del Grup C i es postula per tancar la primera fase del torneig en aquesta posició, atès l’inesperat resultat de l’Austràlia-Itàlia (1-2). Un doblet de la italiana Barbara Bonansea, amb el segon gol en el 95, va deixar en blanc el caseller d’un equip cridat a tenir un paper protagonista.

La tercera jornada del Mundial la va clausurar la victòria d’Anglaterra sobre Escòcia (2-1) que les col·loca en el liderat del Grup D. Avui, Argentina-Japó tancarà la primera ronda d’aquest grup al Parc dels Prínceps de París. A més, el Canadà-Camerun iniciarà l’activitat en el Grup E.

tracking