FUTBOL COPA CATALUNYA MASCULINA AMATEUR

L'Angulària passa a quarts

Goleja el Jesús i Maria i ja espera rival a la següent ronda || Els quatre gols al segon temps van segellar un triomf inapel·lable

L’equip i el cos tècnic de l’Angulària celebren la victòria i la classificació a la Copa Catalunya.SEGRE

L’Angulària es va desfer ahir àmpliament del Jesús i Maria en els vuitens de final de la Copa Catalunya Amateur (5-2). Un primer gol molt matiner va donar confiança als locals per plantar cara a un equip de renom. La primera part va estar molt igualada i no hi va haver ocasions clares per a cap dels dos equips. Les defenses es van imposar i es va arribar al descans amb l’únic gol aconseguit.

En el minut 30, això sí, el Jesús i Maria es va quedar amb deu per l’expulsió d’un jugador. La superioritat numèrica i una millora en el joc va fer que els gols arribessin després del descans sota un gran domini local. En 28 minuts, els de Jordi Oliveres van marcar quatre gols. Els visitants, tanmateix, no van abaixar els braços i van marcar dos dianes, però sense temps per posar en perill el triomf local.

Així, la gran segona part de l’Angulària, que va anul·lar els de Deltebre, els va classificar per als quarts de final. Encara no se sap el rival.