SEGRE

HOQUEI PATINS COMPETICIÓ

El Llista toca sostre

La temporada que ve tindrà tres equips més, un dels quals femení, i 125 jugadors, gairebé tres vegades més que el 2010 || El club frena les noves admissions per falta d’espai per entrenar-se

A la imatge, bona part dels jugadors i jugadores que formen part de l’Escoleta del Llista, al costat dels seus entrenadors.

A la imatge, bona part dels jugadors i jugadores que formen part de l’Escoleta del Llista, al costat dels seus entrenadors.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Llista Blava viu el millor moment dels seus 68 anys d’història, no només a nivell esportiu amb la conquesta de les dos últimes Copes CERS, sinó també com a club. I és que la pròxima temporada l’entitat llistada batrà el seu rècord d’equips federats amb la creació de tres més de base, un dels quals femení, arribant als 18 i un total de 125 jugadors i jugadores, tres vegades més dels que tenia el 2010 quan la junta capitanejada per Enric Duch es va fer càrrec d’un club que llavors anava a la deriva i estava prop de la desaparició.

“Quan ens vam fer càrrec del club hi havia 35 nens i ara en tenim gairebé un centenar més. L’augment ha sigut descomunal i tot gràcies als èxits esportius del primer equip i, sobretot, a la promoció que s’ha fet en els últims anys a les escoles”, apunta Duch, que reconeix que han hagut de frenar l’admissió de més nens per la falta d’instal·lacions, ja que malgrat tenir la pista exterior des de fa tres temporades a l’hivern està pràcticament inoperativa per la climatologia (vegeu el desglossament).

Crearà dos benjamins i un femení Fem-11, que s’uneix al Mini-Fem que aquest any va debutar en competició

“No podem admetre més nens si no els podem donar un bon servei. Han de venir a aprendre i disfrutar”, va asseverar el president llistat en aquest sentit.

Malgrat això, el club passarà dels quinze equips d’aquesta temporada als divuit la que ve, creant dos nous benjamins i un altre de femení, que militarà a Fem-11.

Així mateix, tindrà un segon juvenil format per l’infantil de segon any que puja de categoria, així com dos prebenjamins més, que absorbeixen els dos d’Iniciació que desapareixen per la reestructuració federativa. Marc Soler, director esportiu del club, va valorar el creixement que està tenint les últimes campanyes i, especialment, en la categoria femenina, en la qual té clar que “l’objectiu és seguir creixent fins a tenir un equip en cada categoria i algun dia un a l’OK Lliga”, va sentenciar.

El club presenta pressupostos a la Paeria per cobrir la pista exterior El Llista pateix el mateix problema que molts clubs de la ciutat, la falta d’hores de pavelló, que en el seu cas està limitant el seu creixement, fins al punt d’haver de frenar noves admissions. El club va pal·liar en part aquest dèficit amb la construcció fa tres temporades de la pista exterior al costat del pavelló Onze de Setembre, que era una vella demanda. No obstant, la climatologia de Lleida la deixa pràcticament inoperativa durant els mesos de més fred (d’octubre a març) a l’estar la pista mullada per la boira.

A la imatge, bona part dels jugadors i jugadores que formen part de l’Escoleta del Llista, al costat dels seus entrenadors.

A la imatge, bona part dels jugadors i jugadores que formen part de l’Escoleta del Llista, al costat dels seus entrenadors.AMADO FORROLLA

tracking