SEGRE

BÀSQUET COMPETICIÓ

El Pardinyes espera 100.000 € en ajuts per a la LEB Plata

Considera clau la subvenció de Paeria i Diputació per assumir la categoria

L’equip es va guanyar a la pista el dret a competir la temporada vinent a la LEB Plata.

L’equip es va guanyar a la pista el dret a competir la temporada vinent a la LEB Plata.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La junta directiva del Club Bàsquet Pardinyes continua buscant finançament per assumir als despatxos la categoria LEB Plata que tan brillantment es va guanyar a la pista, conquerint la fase d’ascens disputada a mitjans de maig a Ponferrada. El club ha de fer front a un pressupost de 250.000 euros per poder competir amb certes garanties a la tercera categoria estatal, un import econòmic que, en un percentatge molt elevat, dependrà de les subvencions de les institucions.

A l’espera encara de poder reunir-se amb els nous responsables de govern tant de la Paeria com de la Diputació, el president, Jordi Mauri, espera que les dos institucions responguin a la crida i incrementin considerablement els seus ajuts.

El club llançaria una campanya d’abonats a preus assequibles per arribar als 700 socis

“Si el Força Lleida rep 180.000 euros [de la Paeria], per lògica nosaltres hauríem de rebre la meitat, però em conformo que cada una ens doni 50.000 euros. Amb aquesta aportació, que per a nosaltres és clau, podríem aventurar-nos a inscriure’ns a la Lliga. Volem unes quantitats que siguin justes”, va apuntar Mauri.

Aquest any, el club ha rebut 7.000 euros de la Paeria i 10.000 de la Diputació.

La resta del pressupost es cobriria amb aportacions d’empreses, entre aquestes la del principal patrocinador, Ilerdauto Nissan, i amb els abonats.

En aquest sentit, Mauri preveu llançar una campanya amb preus assequibles amb l’objectiu d’assolir els 600 o 700 socis, una xifra dos vegades més alta que l’actual. “Hem contactat amb moltes empreses, però de moment no tenim una resposta afirmativa. No obstant, tot depèn que les institucions donin suport al projecte, perquè no podem jugar-nos el patrimoni per anar a Plata. Si ho aconseguim, perfecte, i si no, no passarà res”, va afegir Mauri, que s’ha donat de termini fins al 29 de juny vinent, una setmana abans que expiri el termini d’inscripció a la Lliga.

tracking