SEGRE

FUTBOL FORMACIÓ

El Balàfia acull la Copa Valors, que premia l'ètica

Diumenge, amb vuit equips benjamins i prebenjamins, prioritzant l’esportivitat al marcador || Puntua l’actitud de grada i jugadors

Genís, entre Ramon Folguera i Paco Rodríguez, de la UE Balàfia.

Genís, entre Ramon Folguera i Paco Rodríguez, de la UE Balàfia.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vuit equips de clubs de futbol base lleidatans, quatre en categoria benjamina i quatre en prebenjamina, participaran diumenge vinent a les instal·lacions de la UE Balàfia a la Copa Valors, un torneig que impulsa el fair play i prioritza l’esportivitat al marcador implicant en el bon comportament jugadors, entrenadors i pares. Aquesta Copa Valors, organitzada per la UE Balàfia al costat de l’empresa Sports Challenge, es basa en quatre eixos.

En aquest sentit, els barems per mesurar els valors de cada equip són mostrar una targeta verda a cada jugador que tingui un gest d’esportivitat; un tercer temps de camaraderia en què els dos equips dialogaran després del partit exercint de mediador un psicòleg; un mural o espai de convivència en què pares i fills penjaran dibuixos amb frases que fomentin aquests valors cívics; i finalment, acompanyants i seguidors dels equips podran puntuar-se mútuament per determinar quina ha sigut la millor afició. Amb tots aquests paràmetres s’establirà qui ha sigut el millor equip. El futbolista lleidatà de l’Interclub d’Escaldes d’Andorra, Genís Soldevila, és el padrí d’aquesta edició, que culmina la temporada del projecte Escola de Valors posat en marxa per la UE Balàfia i General d’Estudis en centres escolars. També hi haurà la possibilitat de fer una donació solidària a IRBLleida.

tracking