SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí es reforça amb la pivot Moore, del València

La nord-americana, d’1,90 metres i 24 anys, és la quarta incorporació

Tinara Moore va estrenar la seua aventura europea a València.

Tinara Moore va estrenar la seua aventura europea a València.SUPERDEPORTE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu ha tancat un acord amb la pivot nord-americana Tinara Nicole Moore, de 24 anys i 1,90 metres d’alçada, que la temporada passada va militar al València Basket. La jove interior de Southgate és el quart reforç de l’equip de Bernat Canut per a la pròxima campanya i s’uneix a la base Laura Peña (Sant Adrià), l’aler sèrbia Jovana Nogic (Universitat de Providence) i la pivot sueca Elin Gustavsson (Uni Ferrol).

Tinara Moore va iniciar l’any passat la seua aventura europea després d’un periple universitari molt exitós, sent clau en la històrica temporada de Central Michigan. El seu últim any els seus números van ser espectaculars, amb unes mitjanes de 19.1 punts, 9.8 rebots i 2.3 taps per partit, a banda de firmar un 31 per cent d’encert en triples, una altra de les facetes del joc en les quals destaca malgrat ser una center.

El seu últim any va firmar 19 punts, 10 rebots i 2,3 taps i va ser elegida millor jugadora de la conferència

Les seues estadístiques li van valer per ser designada millor jugadora defensora i millor jugadora de la Mid American Conference i firmar un contracte de Training Camp amb els Washington Mystics de la WNBA, si bé al final no va aconseguir una plaça a la plantilla.

En la seua primera experiència a Europa, enrolada al València, Moore no ha tingut tant protagonisme com en la seua etapa universitària i ha pagat el peatge de la falta d’experiència, i més en un equip que, malgrat tenir la condició de tot just ascendit, aspirava per potencial econòmic a disputar-li l’hegemonia a Perfumerías Avenida i Girona. A més a més, competia pel lloc de 5 amb la veterana Meiya Tirera, jugadora precisament fa unes temporades del Cadí i que ha acabat sent la màxima anotadora i segona més valorada de l’equip.

Moore, que ha firmat per una temporada, va firmar en el seu debut a la Lliga Femenina 4,7 punts, 2,9 rebots i 4,2 de valoració en els 13 minuts de mitjana que va estar sobre la pista, números que de segur millorarà al Cadí, on arriba per ser un dels referents interiors. Ara el club busca una escorta i una altra center per donar per tancada una plantilla que aquest any debutarà a Europa.

El club espera 200 jugadors a les XII Hores El Sedis Bàsquet posarà aquest dissabte el punt final a una històrica temporada amb una festa, que inclou la disputa de les XII Hores de Bàsquet Memorial Sergi Herce, i un sopar a la sala polivalent del Palau d’Esports. El club, que pretén que sigui una jornada festiva, ha programat quatre categories: Escola, Petits, Mitjans, Grans i Airam, amb una participació que rondarà els 200 jugadors i jugadores, mentre que al sopar s’esperen 400 comensals. El Cadí ha firmat la millor temporada de la seua història amb la primera presència a la Copa de la Reina, la consecució de la tecera plaça de la fase regular i la classificació per a la pròxima edició de la Eurocup.

tracking