SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

El Liceo també 'pren' Maxi Oruste al Lleida Llista

El club gallec pagarà la clàusula de rescissió de l’argentí, que tenia contracte

Cañellas, al centre de la imatge, amb la resta de la selecció.

Cañellas, al centre de la imatge, amb la resta de la selecció.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Maxi Oruste tampoc continuarà la pròxima temporada al Lleida Llista malgrat tenir contracte en vigor. El jugador argentí ha acabat cedint a les pressions del Liceo i acompanyarà els germans Roberto i Bruno di Benedetto al club gallec, que acabarà pagant la clàusula de rescissió que té en el contracte, que no és gaire elevada.

L’interès del Liceo per Oruste va arribar una vegada finalitzada la Lliga. El jugador, abans de tornar al seu país per passar les vacances d’estiu, ho va comunicar al Llista, tant al president, Enric Duch, com a l’entrenador, Albert Folguera. “Ens va dir que ho sospesava, que el pressionaven però que no tenia presa cap decisió. A dia d’avui ni ell ni ningú del Liceo s’ha posat en contacte amb nosaltres per pagar la clàusula de recissió. Mentre no ho facin, Oruste continua sent jugador del Llista”, afirmava ahir un resignat Enric Duch, que va lamentar les dificultats que està tenint el seu club tant per retenir jugadors com per escometre noves incorporacions, malgrat ser el campió de la Copa CERS les dos últimes temporades.

S’uneix a Bruno i Roberto di Benedetto, que també jugaran al Liceo, Jordi Creus i César Candanedo

Si es confirma la marxa d’Oruste, que va arribar la passada temporada procedent de l’Alcoi, seria un cop important en la planificació de Folguera, que aquest any perdrà cinc de les peces del seu equip campió. A banda dels germans Di Benedetto, també se’n va César Candanedo, que jugarà al Bassano italià, mentre que Jordi Xixi Creus es retira.

D’altra banda, el jugador llistat Joan Cañellas es va proclamar el passat cap de setmana campió del torneig internacional de Wuppertal, a Alemanya, amb la selecció catalana d’hoquei patins.

Andreu Tomàs, que també estava convocat, va haver de renunciar al ser pare tres dies abans de viatjar.

tracking