SEGRE

ESPORTS

Quinze anys de futbol sala a Linyola

Actualment i quinze anys després, el club compta amb 12 equips i més de 120 jugadors i jugadores

Quinze anys de futbol sala a Linyola

Quinze anys de futbol sala a Linyola

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’any 2003 gràcies a l’empenta de quatre veïns, naixia el primer equip de futbol sala a Linyola. Actualment i quinze anys després, el club compta amb 12 equips i més de 120 jugadors i jugadores. Tot i ser un club jove, en aquest temps, el Futbol Sala Linyola ha aconseguit importants reptes, com és la creació de l’escola esportiva i l’aposta, molt forta, pel futbol sala femení. Aquesta temporada compten amb 4 equips  i ja van camí del cinquè.

Clica per veure el reportatge en vídeo d'aquesta notícia

La fita més destacada del club fins la data, però, ha estat l’ascens a Segona Divisió B, la temporada 2017- 2018, una recompensa que arribava després d’haver aconseguit 5 ascensos en només 8 anys.

Per commemorar aquests 15 anys del futbol sala Linyola, el club va organitzar el passat 8 de juny una gran tarda de futbol i sopar popular. El primer encontre, i un dels més emotius, va ser el que van protagonitzar exjugadors del club. La celebració va continuar amb l’enfrontament entre el Femení A i el FS Castellvell que va donar pas al plat fort de la jornada, el partit que va disputar el primer equip amb el Barça Lassa B.

tracking