SEGRE

HOQUEI OK LLIGA PLATA

Raúl Fernández, del Llista, primer fitxatge de l'Alpicat

El gallec, de 20 anys, es compromet per dos temporades || També seguirà Lluís Alsina, de forma que el club ja ha renovat 5 jugadors

Raúl Fernández, darrere de Roberto, en l’últim partit del Llista.

Raúl Fernández, darrere de Roberto, en l’últim partit del Llista.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Raúl Fernández Ramos, de 20 anys, s’ha convertit en el primer fitxatge del Lleida.Net Alpicat per a la pròxima temporada, en la qual el club s’ha marcat com a objectiu tornar a lluitar per l’ascens a l’OK Lliga. Fernández, format al planter del Dominicos gallec, arriba a l’Alpicat procedent del Lleida Llista, equip amb el qual ha debutat a l’OK Lliga

L’Alpicat també va arribar ahir a un acord de renovació amb Lluís Alsina, jugador lleidatà que ha tingut una gran progressió aquesta temporada i que es converteix en el cinquè que renova el seu compromís amb el club. També ho han fet Joan Ramon Serret, Miquel Serret, Matz Zilken i Ricard Casals.

Raúl Fernández va ser campió d’Espanya aleví amb el Dominics, tercer infantil i juvenil i segon com a júnior, a banda de plata a l’Eurohoquei U15 i bronze a l’U17. A més a més, és un fix a les seleccions gallegues i ha sigut internacional amb Espanya a les categories inferiors.

Ricard Vizcarra, president del Lleida.Net Alpicat, va explicar després d’aquest primer fitxatge que “estic molt content perquè és un jugador de l’estil del nostre equip, jove, tècnic, ràpid i amb molta projecció. A més, ja ve amb minuts a l’OK Lliga”.

El club espera tancar el capítol de renovacions els propers dies i negocia un parell de fitxatges més.

tracking