SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Màrquez: "Estem en el bon camí per al vuitè títol"

Màrquez afirma que Dovizioso i Petrucci són els rivals || Diu que el seu somni “seria compartir graella de MotoGP amb el meu germà”

La moto de Marc Màrquez es va exhibir a la gespa del Camp Nou.

La moto de Marc Màrquez es va exhibir a la gespa del Camp Nou.MOTOGP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez (Repsol Honda) arriba líder a Montmeló, setena cita del Mundial, disposat a aprofitar el seu bon moment per reconciliar-se amb la pista de casa i treure profit de la possible guerra interna a Ducati, després de l’auge de Danilo Petrucci a Mugello. Màrquez es va mostrar tranquil i confiat. “De moment estem en el bon camí cap al vuitè títol, però el segon és a 12 punts. Vaig cometre un error a Austin i els zeros pesen. Em trobo fort, preparat per lluitar, com a Mugello, una pista poc propícia per a nosaltres. Montmeló no és de les millors, però tampoc de les pitjors”, va dir.

El lleidatà veu els dos italians com a principals rivals. “Per a mi els dos són aspirants al campionat, són forts i grans rivals. Dovi és 12 punts darrere, Danilo (Petrucci) a 33, tot està molt igualat, fins i tot amb Rins. Necessitem continuar apretant, però em sento molt bé i amb molta confiança i és el més important”, va comentar. Sobre la possible lluita interna a Ducati entre Dovizioso i Petrucci, guanyador a Mugello, i les ordres d’equip, va dir: “Crec que són conscients que seria difícil d’entendre per a un pilot que està llest per guanyar carreres com ha demostrat, que és a 33 punts del líder, dir-li que no guanyi. Sempre hi ha el factor risc, lesions, i serà interessant veure què passa, però els dos intentaran guanyar i donar el cent per cent.”

“No és de les millors, però tampoc de les pitjors. Em trobo fort, preparat per lluitar”

Màrquez també va parlar dels seus somnis, passats i futurs. “El meu primer somni va ser quan vaig rebre la meua primera moto, amb quatre anys, però recordo més la meua primera moto nova, amb vuit. Va ser increïble, un xoc”, va dir.

D’altra banda, el de Cervera va afegir: “El meu somni que tinc no depèn de mi al cent per cent, però seria compartir graella de MotoGP amb el meu germà. L’estic intentant ajudar. Per la meua part, he de continuar igual, sóc feliç i la felicitat no es pot comprar.”

Sobre els problemes d’adaptació del seu company Jorge Lorenzo a l’Honda, va indicar: “A tots els pilots que han vingut els ha costat l’adaptació i el Jorge és més meticulós, que si no ho té tot al seu lloc és incapaç d’anar ràpid.”

tracking