SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

El Llista tanca dos fitxatges més

Ha arribat a un acord amb Oriol Vives, ex del Liceo i ara a l’Igualada, i amb l’internacional francès Nathan Gefflot, de La Vendéenne || Només faltaria un fitxatge, que podria venir cedit del Barça

Cañellas saluda Oriol Vives després del duel a Lleida.

Cañellas saluda Oriol Vives després del duel a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Llista Blava s’ha mogut ràpid al mercat per pal·liar la desbandada dels seus jugadors i ja té gairebé totes les peces de la plantilla 2019-2020 cobertes. Després d’arribar a un acord fa setmanes amb el davanter argentí Mauro Giuliani i el defensa del Girona Marc Palazón, Albert Folguera ja té lligats dos nous reforços, el veterà Oriol Vives, ex del Liceo que les dos últimes temporades ha militat a l’Igualada, i l’internacional francès Nathan Gefflot, que arribarà precisament del mateix club que els bessons Bruno i Roberto di Benedetto, La Vendéenne.

Oriol Vives, que acaba d’arribar a la trentena, és un jugador contrastat que aportarà experiència i gol. No en va aquesta temporada n’ha marcat onze amb l’Igualada, dos en la golejada 1-5 que els de l’Anoia van aconseguir a l’Onze de Setembre. Format a les categories inferiors del Voltregà, el de Santa Coloma de Farners va jugar al Shum Maçanet i GEiEG abans d’arribar a l’Igualada per viure la seua primera etapa (2012-2014), la més exitosa i que li va valer per fitxar per un dels grans, el Liceo, on va estar dos campanyes (2014-2016). Després de deixar Galícia va provar fortuna a Itàlia, enrolat al Breganze, on va estar només una temporada per després tornar a l’Igualada, on ha jugat les dos últimes campanyes, la primera anotant tretze gols i la segona, onze.

El club aposta per repetir el pla de micromecenatge amb empreses mentre no tingui un espònsor principal

Nathan Gefflot, per la seua part, és una jove promesa de l’hoquei francès, un any més jove que els bessons Di Benedetto, amb qui comparteix el club de procedència, La Vendéenne. Precisament el club gal va anunciar ahir a través de la seua pàgina de Facebook l’adéu del jugador, de 21 anys, i que se’n va amb set títols conquerits (una Copa francesa sènior, dos títols de campió de la Lliga N1 Elit, tres d’U20 i un de la categoria N3).

Nathan Gefflot, que estarà amb França al Mundial de Barcelona d’aquest proper mes de juliol, va assenyalar ahir a la seua carta de comiat que “després de sis meravellosos anys viscuts al club, és l’hora que em llanci a nous reptes”, sense revelar, no obstant, que el seu futur estarà lligat al Llista la temporada vinent.

Amb aquests quatre reforços (Giuliani, Palazón, Vives i Gefflot) i la renovació ja pactada de Lluís i Andreu Tomàs, Joan Cañellas i Gerard Folguera, al Llista només li falta un reforç més, el qual podria arribar via cessió, probablement del Barcelona.

En el pla econòmic, el Lleida Llista podrà cobrir el pressupost previst per a aquesta temporada, que ascendeix uns 230.000 euros, gràcies al projecte de micromecenatge que va posar en marxa amb la Lliga ja iniciada i amb què va aconseguir el suport d’una dotzena d’empreses, que van aportar un mínim de 2.000 euros.

El club, mentre no trobi un patrocinador principal, té intenció de repetir el pla si les empreses responen. Així mateix, la junta es planteja reduir una mica el pressupost.

Cañellas saluda Oriol Vives després del duel a Lleida.

Cañellas saluda Oriol Vives després del duel a Lleida.SEGRE

tracking