SEGRE

MOTOCICLISME

Els germans Màrquez firmen a Montmeló un nou doblet

Marc ha guanyat amb autoritat en MotoGP i reforça el seu lideratge i Àlex encadena el seu tercer triomf i també és líder en Moto2

Els germans Màrquez firmen a Montmeló un nou doblet

Els germans Màrquez firmen a Montmeló un nou dobletEstrella Galicia 0,0

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els germans Màrquez han imposat la seua llei en el Gran Premi de Catalunya. Marc ha guanyat en MotoGP i Àlex ho ha fet en Moto2 i tots dos lideren les seues respectives categories. És el quart doblet per als dos germans de Cervera, el segon aquesta temporada després d’haver guanyat en el GP de França. El primer doblet dels Màrquez va ser fa cinc anys, el 2014, també a Montmeló i aquell mateix any en van firmar un altre a Holanda.

Àlex Màrquez ha confirmat el seu gran moment i ha firmat a Motmeló la seua tercera victòria consecutiva aquesta temporada, la qual cosa li ha permès enfilar-se al lideratge de la classificació, amb 7 punts d’avantatge sobre el suís Thomas Luthi.

Marc, per la seua part, surt més líder del circuit barceloní i firma la seua quarta victòria de la temporada. El més gran dels de Cervera s’ha vist afavorit per un accident del seu company d’equip, Jorge Lorenzo, que en la segona volta ha caigut i s’ha emportat tres rivals de Marc, Andrea Dovizioso, Maverick Viñales i Valentino Rossi. Marc ha estat acompanyat en el podi pel francès Fabio Quartararo i l’italià Danilo Petrucci. Després d’aquest triomf suma 140 punts al capdavant de la classificació, mentre que Divizioso, que avui no ha puntuat, es queda en 103.

tracking