SEGRE

FUTBOL MUNDIAL FEMENÍ DE FRANÇA

Holanda i Canadà guanyen Camerun i Nova Zelanda i accedeixen a vuitens

Vivianne Miedema celebra l’últim gol d’Holanda a Camerun.

Vivianne Miedema celebra l’últim gol d’Holanda a Camerun.EFE / EPA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Holanda i Canadà, al vèncer a Camerun (3-1) i Nova Zelanda (2-0), es van assegurar matemàticament la classificació per als vuitens de final del Mundial de França 2019. Holanda va acabar amb les lleones indomables amb un doblet de Vivianne Miedema, que va brillar a l’Stade du Hainaut de Valenciennes i amb tan sols 22 anys es va convertir en la màxima golejadora orange amb 60 dianes, una més que Manon Melis. Les campiones d’Europa, tanmateix, no ho van tenir fàcil per desfer-se de l’aguerrit quadre africà, que només es va rendir al final quan va encaixar el tercer gol.

El Canadà tampoc no va fallar a l’Stade des Alpes de Grenoble davant de l’estireganyosa Nova Zelanda, però també va haver d’esperar al segon temps. Holanda i Canadà es jugaran la primera plaça del grup E dijous a Reims. D’altra banda, avui es tancarà la segona jornada de la fase de grups amb els partits corresponents al grup F: s’enfronten Suècia i Tailàndia (15.00 hores) i Estats Units i Xile (18.00 hores).

Demà serà el torn de la selecció espanyola, que jugarà a Le Havre a les 18.00 hores davant de Xina, un matx decisiu perquè hi ha en joc el segon lloc del grup i, per tant, el pas directe cap a vuitens.

tracking