SEGRE

ESPORT ADAPTAT GUARDONS

Premis per a Lleida

Special Olympics distingeix Josep Pijoan, vinculat des del 1979 a ACUDAM i impulsor de l’ACELL || El Força Lleida també és entre els guardonats

Josep Pijoan, amb el guardó que va rebre ahir a la Festa Final de Temporada de l’Special Olympics.

Josep Pijoan, amb el guardó que va rebre ahir a la Festa Final de Temporada de l’Special Olympics.SPECIAL OLYMPICS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La desena edició dels Premis Nacionals Special Olympics, que es va celebrar ahir a Barcelona, va tenir protagonistes lleidatans. Josep Pijoan i Roca, de 71 anys, nascut a Tàrrega i vinculat des del 1979 a ACUDAM de Mollerussa, va ser distingit amb el Premi d’Honor Francesc Martínez de Foix, mentre que el Premi al Compromís Solidari va ser per al Força Lleida, per haver creat una secció amb jugadors amb discapacitat intel·lectual.

A la gala també van ser premiats la Fundació Lilian Thuram, el despatx Manubens Advocats, el Club Esportiu Àngel Apasa d’Amposta i els esportistes Maria Mundó i els bessons Marc i Raimon Aldabó.

Pijoan, nascut a Tàrrega, va ser guardonat amb el Premi d’Honor Francesc Martínez de Foix

Josep Pijoan va ser un dels promotors i impulsors de la creació de la Federació ACELL i de Special Olympics Catalunya i Special Olympics Espanya i actualment continua formant part de la junta directiva d’ACUDAM. Molt emocionat al rebre la seua distinció, va comentar que quan se li va notificar el premi es va quedar “parat, sorprès i emocionat” i va explicar que dedicava el guardó a tota la seua família i a les persones que sempre han estat al seu costat i que “després de 30 anys han dedicat a millorar la vida de les persones amb discapacitat intel·lectual. Em queda un bon sabor per haver col·laborat en un projecte tan important”.

L’exfutbolista Lilian Thuram no va poder acudir a recollir el seu premi, encara que va enviar un vídeo d’agraïment des de Grècia. Per part del Força Lleida, el guardó el va recollir el gerent, Ramon Bordas.

Josep Pijoan, amb el guardó que va rebre ahir a la Festa Final de Temporada de l’Special Olympics.

Josep Pijoan, amb el guardó que va rebre ahir a la Festa Final de Temporada de l’Special Olympics.SPECIAL OLYMPICS

tracking