SEGRE

DEPORTES

Marc: “Jorge no ha entrat fora de control”

Moment de la caiguda provocada per Jorge Lorenzo, que va deixar fora Dovizioso, Rossi i Viñales.

Moment de la caiguda provocada per Jorge Lorenzo, que va deixar fora Dovizioso, Rossi i Viñales.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez va dir després de la seua victòria que és “molt positiu” obrir “tant d’avantatge” sobre els seus rivals i va disculpar l’error de Jorge Lorenzo. “M’he salvat d’aquesta i hem tret 25 punts i tres rivals clars per al campionat que han estat involucrats. La maniobra de Jorge l’he vist dos vegades i per a mi és comprensible, no ha entrat fora de control”, va comentar.

«Si no hagués agafat Dovi crec que pringo jo, sol, i potser algú més. Són coses del destí, avui havia d’anar així i volia passar Dovi a la recta però he dit “va, el passo aquí”. Estava frenant molt, al quart revolt de la primera volta me n’he anat llarg perquè ell ha frenat molt», va afegir.

Va voler deixar clar que la maniobra de Lorenzo no va ser arriscada. «Després he vist les imatges i tot ajuda, passo Dovi i ell se’n va llarg, Viñales també, Rossi també, i Jorge, que venia ràpid però no fora de la línia, perd el tren davanter i per mala sort la seua moto atropella els altres tres pilots però no ha estat una maniobra que diguis “on anava el Jorge!”», va destacar. “Ha sigut el responsable dels 0 dels altres pilots. Hauria de tornar a veure-ho per saber si mereixeria una sanció, però per a mi està al límit i no és mereixedora de sanció”, va afegir.

tracking