FUTBOL INTERNACIONAL

Messi viu una nova decepció al perdre Argentina

Mal inici de l’albiceleste amb Colòmbia a la Copa Amèrica que es disputa al Brasil

Messi, en un moment de l’Argentina-Colòmbia, a la Copa Amèrica.

Messi, en un moment de l’Argentina-Colòmbia, a la Copa Amèrica.EFE

Messi no va tenir un inici feliç a la Copa Amèrica del Brasil. Argentina va caure dissabte a la matinada a diumenge en el seu debut davant de Colòmbia (0-2), en un duel en el qual els gols de Roger Martínez i Duván Zapata, en el tram final, van posar fi a una ratxa de 12 anys sense victòries de Colòmbia davant de l’albiceleste.

En la primera jornada del Grup B, Argentina va oferir una pobra imatge davant del conjunt de Carlos Queiroz, que va poder anar-se’n ja amb avantatge al descans però que va confirmar la seua superioritat en els últims minuts. Amb això, Colòmbia acabava amb 20 anys sense poder derrotar els argentins a la Copa Amèrica, mentre que els de Lionel Scaloni hauran de corregir la desfeta davant de Paraguai i Qatar, que van jugar ahir un partit que va finalitzar 2-2.

Amb Messi aïllat, Argentina va ser un equip gris, sense connexió i que va jugar els primers 45 minuts en camp propi. A la segona part, quan millor estava Argentina, va arribar una contra que va posar el 0-1 per a Colòmbia. Martínez va definir al segon pal en el minut 71 per culminar un contraatac de James Rodríguez. Zapata va anotar la sentència en el 85, poc després d’haver substituït Falcao.

Després del partit, Messi va dir: “Aquest és un grup molt fort, molt unit, que tirarà endavant. Ens dol perdre, però ara ja no podem fer res, sinó pensar en el següent partit.” “Contra Paraguai hem de guanyar per tornar a acomodar-nos, estem amargats per la derrota, però hem d’estar tranquils”, va valorar.